Uw Brein Als Medicijn: boek of 6 cd’s

Uw brein als medicijnOm te begrijpen waarom ik en veel andere lezers enthousiast zijn, en ik deze website heb gemaakt, raad ik u aan om het boek (of luisterboek) “Uw brein als medicijn” van dr. David Servan-Schreiber te lezen (te luisteren). Het boek heeft een wetenschappelijke opzet, maar is vlot geschreven en leest daarom makkelijk weg. Het is wat mij betreft een boek in de categorie: hier word je blij van. Het boek is verkrijgbaar bij de boekhandel of online bij diverse aanbieders. Uw Brein Als Medicijn is ook als 6 cd luisterboek te verkrijgen.

Boekgegevens

Koop het boek of het luisterboek bij Bol.com
Titel Uw Brein als medicijn
Ondertitel Zelf stress, angst en depressie overwinnen, het antwoord op Prozac, Lithium, Zyprexa en andere omstreden antidepressiva
Auteur Dr. David Servan-Schreiber
Oorspronkelijke uitgave Editions Robert Laffont, Parijs 2003, oorspronkelijke titel: Guérir. Engelse uitgave: Healing without Freud or Prozac.
Amerikaanse uitgave: The Instinct To Heal
ISBN 90 215 3849 0
Opmerkingen Tekst achterflap: Diep in de hersenen zit een deel dat ons gevoel, humeur, gedrag, bloeddruk, ons immuunsysteem, kortom alles wat met ons welbevinden te maken heeft, beheerst: het emotionele brein. Door controle te krijgen over dit deel van de hersenen, is het mogelijk om stoornissen, die voorkomen uit stress, angsten of depressie zelf te genezen. Vanuit deze nieuwe opzienbarende benadering beschrijft Dr. David Servan-Schreiber zeven natuurlijke behandelwijzen, die uitgaan van de eigen genezende kracht van de hersenen. Zijn methode is gebaseerd op baanbrekend onderzoek in het Shadyside Hospital van de gerenomeerde Universiteit van Pittsburgh en biedt een effectief alternatief voor de vaak langdurige en ingrijpende behandelingen als psychoanalyse en antidepressiva.

Heb je het boek al gelezen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...