Over deze site

Deze site is een privĂ© initiatief en een uit de hand gelopen internethobbyproject. Als ervaringsdeskundige ben ik enthousiast over de methodes in het boek van dr. Servan-Schreiber: “Uw brein als medicijn” om stress, depressie en angst op een natuurlijke wijze te bestrijden ipv pillen. Het doel van deze site is dan ook een centraal punt te bieden waar je alles kunt vinden over de onderwerpen die in het boek zijn opgenomen: meer informatie, links, foto’s, video’s etc. Dit zal geleidelijk uitgebreid worden. Tips zijn welkom!
Deze site is niet gelieerd aan de auteur, uitgever of fabrikanten, en de evt. getoonde advertenties worden gebruikt om de hostingkosten te dekken.

Reacties van bezoekers worden geplaatst na controle door de beheerder. E-mailadressen van reagerende bezoekers worden niet openbaar gemaakt en niet misbruikt voor reclamedoeleinden.

Disclaimer: Het doel van deze site is informatie te bieden over de methoden die besproken worden in het boek “Uw brein als medicijn”. De inhoud is absoluut niet bedoeld als vervanging van het advies van een therapeut of arts. Deze site pretendeert dan ook niet te diagnosticeren in geval van medische aandoeningen, en het maakt geen aanbevelingen met betrekking tot medische behandelingen voor dergelijke aandoeningen.

Mail de beheerder bij vragen en opmerkingen met betrekking tot deze site.